Dječja srca su čista, a u njihovom umu živi mašta, razne ideje i neki novi, uzbudljivi i nedokučivi svjetovi. 

Mali princ

Antoine de Saint-Exupéry

Zadovoljna mama

"Samo ustrajte na tom što radite, ima nas, dosta, koji znamo za važnost istog, a sigurna sam da će biti i sve više ljudi. O tome i gužva svjedoči, hehe. Reakcije beba na kontrast potvrđuju sve teorije i neprocjenjive su. Osobno sam vrlo sretna što smo dio mogli kupiti sami, a i imali sreće da i za neke darove dobijemo Vaše stvarčice, kako bi od prvog dana okruženje bebe bilo poticajno. A i sami smo poklonili drugima, i eto opet ćemo, krug se širi. Volimo što Vas imamo."

Sretna mama

"Nisam mislila da može biti ljepše od zadnje kutije dobrodošlice koju sam naručila, ali woow! Stvarno od srca hvala, predivno je, vjerujem da će i buduća mama (i beba) biti oduševljene! Hvala na napomeni i dostavi, svakako ćemo još naručivati."

Prezadovoljna mama

"Nisam mogla odmah tipkati jer sam taman dovršavala ručak, ali sam istog trena otvorila kutijicu. Dakle, sve je savršenooooo! Preprezadovoljna sam! Nikako nisam mogla predočiti veličinu visilica i cijelo vrijeme sam "gruntala" hoće li ih biti dovoljno za babygym, hoće li biti dovoljno velike, no ovo je perfektno! Od srca Vam hvalaaaaa!"

"Prve stvari koje je doživjela i koje su je zaokupirale, tako da, svaka čast na trudu, samo nastavite dalje!"

“Lijepi pozdrav i puno pohvala za vaše proizvode..bebici se jako sviđa i uživa potrbuške gledati sličice, a mama je oduševljena jer veselo vježbamo! :)" 

"Da vam se javimo da nasa beba uziva u bebelot suski i slikovnici, opcinjen je! Bili smo neki dan kod fizijatrice na pregledu, i ona koristi vaše loptice i kocke. Hvala vam!

"Pozdrav, evo samo da javim da beba uživa u gledanju harmonike, on ima neku svoju kombinaciju s tim sličicama, smješka se, lagano guguće i za bebu od mjesec i pol prilično dugo drži fokus. Danas nam je spontano poslužila i pri prvom ozbiljnom podizanju glavice od podloge. Lopticu koristimo za okretanje glavice lijevo i desno."

Moja će zvijezda za tebe biti jedna od mnogih. Tako ćeš voljeti promatrati sve zvijezde… Sve će one biti tvoje prijateljice … Svi ljudi imaju zvijezde, ali one svima ne znače isto.

Mali princ
Antoine de Saint-Exupéry

Košarica0
U košarici nema proizvoda
Nastavi kupnju