Dobrodošli!

BebeLot je hrvatski brend, mlade zagrebačke obitelji koji stvara crno bijeli vizualno stimulativni svijet za bebe. Ideja je nastala rođenjem naše kćeri Lote po kojoj je i brend dobio ime. Kako sami nismo mogli naći proizvode za bebe u kojima prevladavaju crno bijeli kontrasti odlučili smo ih sami izraditi.

Važnost vizualne stimulacije

Istraživanja su pokazala da bebe kada se rode ne vide mnogo, sve im je kao u magli i sve vide crno bijelo. Rana vizualna stimulacija potiče djetetov razvoj i poboljšava sposobnost opažanja u najranijoj životnoj dobi.

Unikati za vaše bebe

Naši proizvodi su ručni rad, sadrže tkanine sa OEKO TEX Standard certifikatom te su limited edition. Volimo mjenjati uzorke te na taj način osigurati unikatnost. Krug naših klijenata svakim danom je sve širi, prepoznati smo i od strane medicinske struke što nas čini izuzetno ponosnima. Lota je naša inspiracija, a vaši mališani naš vjetar u leđa.

 Hvala Vam što birate BebeLot

Dječja srca su čista, a u njihovom umu živi mašta, razne ideje i neki novi, uzbudljivi i nedokučivi svjetovi. Oni se znaju radovati sitnicama, njihov planet (duša) je naivna, lijepa i čista.

Mali princ

Antoine de Saint-Exupéry

Košarica0
U košarici nema proizvoda
Nastavi kupnju