Opći uvjeti poslovanja

Ovaj impresum je posljednji put ažuriran 31/07/2023.

Vlasnik ove web stranice je:

BEBELOT, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Katarina Bernat Obrt
Savska cesta 92, 10000 Zagreb
Hrvatska
E-pošta: [email protected].

Broj telefona: 0916034132

PDV ID: HR34919239992

Zakonski zastupnik(i) BEBELOT, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Katarina Bernat Obrt:

Katarina Bernat

1. Općenito

1.1 U skladu s Uredbom o internetskom rješavanju potrošačkih sporova (ODR Uredba):

Željeli bismo vas obavijestiti o mogućnosti potrošača da podnose pritužbe platformi za online rješavanje sporova Europske komisije koja se može pronaći na sljedećem URL-u: ec.europa.eu/odr

Voljni smo ili smo obavezni sudjelovati u postupcima rješavanja sporova pred potrošačkom arbitražom.

BEBELOT, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Katarina Bernat se zalaže za održavanje ove web stranice ažurnom i točnom. Ako ipak naiđete na nešto što je netočno ili zastarjelo, bili bismo vam zahvalni ako biste nas obavijestili. Molimo naznačite gdje ste na web-stranici pročitali informacije. Razmotrit ćemo to što je prije moguće. Molimo pošaljite svoj odgovor e-poštom na: [email protected].

Nismo odgovorni za gubitak kao rezultat netočnosti ili nepotpunosti, niti za gubitak koji proizlazi iz problema uzrokovanih ili inherentnih širenju informacija putem interneta, kao što su smetnje ili prekidi. Prilikom korištenja web obrazaca nastojimo ograničiti broj potrebnih polja na minimum. Za bilo kakav gubitak koji pretrpi kao rezultat korištenja podataka, savjeta ili ideja koje je BEBELOT dao ili u ime BEBELOT putem ove web stranice, BEBELOT ne prihvaća nikakvu odgovornost.

Odgovori i upiti o privatnosti poslani e-poštom ili putem web obrasca tretirat će se na isti način kao i pisma. To znači da naš odgovor možete očekivati najkasnije u roku od 1 mjeseca. U slučaju složenih zahtjeva, obavijestit ćemo vas u roku od 1 mjeseca ako su nam potrebna najviše 3 mjeseca.

Bilo koji osobni podaci koje nam date u kontekstu vašeg odgovora ili zahtjeva za informacijama koristit će se samo u skladu s našom izjavom o privatnosti.

BEBELOT, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Katarina Bernat će poduzeti sve razumne napore da zaštiti svoje sustave od bilo kojeg oblika nezakonite uporabe. BEBELOT, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Katarina Bernat će u tu svrhu provesti odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere, uzimajući u obzir, između ostalog, stanje tehnike. Međutim, ne snosi odgovornost za bilo kakav gubitak, izravan i/ili neizravan, koji pretrpi korisnik web-stranice, a koji nastaje kao rezultat nezakonitog korištenja njegovih sustava od strane treće strane.

BEBELOT, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Katarina Bernat ne prihvaća nikakvu odgovornost za sadržaj web-stranica na koje ili s kojih je napravljena hiperveza ili druga referenca. Proizvodi ili usluge koje nude treće strane podliježu primjenjivim odredbama i uvjetima tih trećih strana.

Sva prava intelektualnog vlasništva nad sadržajem na ovoj web-stranici pripadaju BEBELOT, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Katarina Bernat.

Kopiranje, širenje i bilo koje drugo korištenje ovih materijala nije dopušteno bez pismenog dopuštenja BEBELOT, obrt za proizvodnju i trgovinu, vl. Katarina Bernat, osim i samo u mjeri u kojoj je drugačije propisano propisima obveznog prava (kao što je pravo na citiranje), osim ako određeni sadržaj ne nalaže drugačije.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili problema s dostupnošću web stranice, slobodno nas kontaktirajte.

Košarica0
U košarici nema proizvoda
Nastavi kupnju